ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Το πρωτάθλημα στην Τροχαία Ελληνικού !!! Δυναμική παρουσία από τις ομάδες της Νοτιοανατολικής Αττικής !!!

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 8x8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με τις ομάδες της Νοτιοανατολικής Αττικής να ξεχωρίζουν για ακόμη μια φορά! 



Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε η ομάδα του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού με αντίπαλο την ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Παγκρατίου όπου σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, οι συνάδελφοι του Ελληνικού απέδειξαν πως δίκαια είχαν χαρακτηριστεί από τις πιο σταθερές ομάδες και κέρδισαν στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 4-4) τον τίτλο του πρωταθλητή, πανηγυρίζοντας έντονα κάτι ανέλπιστο στην παρθενική τους παρουσία σε υπηρεσιακά πρωταθλήματα! 

Οι συνάδελφοι της Τροχαίας που συμμετείχαν σε αυτήν την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος ήταν οι  Νικολάου, Αλεξανδράκης, Χανιώτης, Γουρνέλος, Γεωργόπουλος, Ψιλός, Γρίβας, Γιαννούλης, Γκιούλος, Λάιος, Δεβετζόπουλος, Κορωνίδης, Τσιβόλας, Κουτσογιάννος, Λουρής, Μαντάς, Βάτσιος Κ., Βάτσιος Α και Καραλής έχοντας σε όλους τους αγώνες και την υποστήριξη του διοικητή της Υπηρεσίας τους Α/Υ Καλταμπάνη Σωτηρίου ο οποίος ήταν  παρών δίπλα στις προσπάθειες των συναδέλφων.

Ακολούθησε το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης που στον τελικό του silver cup αγωνιζόμενο με πάθος ξεπέρασε το εμπόδιο των συναδέλφων της Υ.Α.Β.Ε. (Βουλής) και κέρδισε στην παράταση με 2-1. 

Η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Βουλιαγμένης που κατάκτησε τον τίτλο του silver cup αποτελείται από τους Χαντζής, Ούσιος, Παπαγεώργιου Α., Παπαγεώργιου Δ., Κοτζούλας, Τσιβίκης, Σκούρας, Κίσσας, Τσίκος, Βαφειάδης, Παρασκευόπουλος, Δημητρόπουλος, Γραβάνης, Γιαννογλούδης, Μαγγίζης, Σφακιανάκης, Κίλιας

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά σαράντα (40) ομάδες και αρκετές από αυτές προέρχονταν από τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής (Βάρη, Βούλα, Α.Τ. Ελληνικού, ΔΙ.ΑΣ.  νότιας εκπροσωπούμενη από δυο ομάδες Α΄ και Γ΄ αλλαγή οι υπόλοιπες) πράγμα που ενισχύει τις επιτυχίες και αποδεικνύει πόσο σημαντικά ήταν τα επιτεύγματα των ομάδων μας καθώς και την οργάνωση που υπάρχει στην Αθλητική Ένωση!! 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και κυρίως στους συναδέλφους των δύο υπηρεσιών που κατέκτησαν τους παραπάνω τίτλους και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστούν οι επιτυχίες και του χρόνου να συμμετέχουν ακόμη περισσότερες ομάδες της Νοτιοανατολικής στο πρωτάθλημα!


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου