ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΧΡ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ: ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Μ



    Όπως είναι γνωστό η Ομοσπονδία μας από την πρώτη στιγμή κατέβαλε και καταβάλει προσπάθειες με όλους τους εμπλεκομένους φορείς προκειμένου, να διευθετήσει το ζήτημα της ελεύθερης μετακίνησης των συναδέλφων μας με τα Μ.Μ.Μ, που όπως φαίνεται καταργεί ο Ν.4484/2017  άρθρο 43 παρ. 5.
    Όλο αυτό το διάστημα η Ομοσπονδία μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή, τόσο με την πολιτική όσο και με την φυσική ηγεσία του Σώματος, προκειμένου να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δημιουργούνται από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
    Την παραπάνω πρόθεση μας αλλά και «απαίτηση» μας, μεταφέραμε για ακόμη μια φορά στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. ΤΟΣΚΑ, παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ την Παρασκευή 10/11/2017, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες  προς την επιθυμητή κατεύθυνση που σύντομα ευελπιστούμε πως θα αποφέρουν για εμάς και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  Κατά την συνάντηση ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του πολίτη μας ξεκαθάρισε με σαφήνεια, πως δεν πρόκειται να κατατεθεί τροπολογία για το προαναφερόμενο ζήτημα, αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια για λύση μέσα από την στενή συνεργασία με το αρμόδιο  Υπουργείο Υποδομών και μεταφορών.
  Είναι αυτονόητο ότι από πλευράς μας  το παραπάνω ζήτημα θα παρακολουθούμε στενά και θα ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας χωρίς  την χρήση πυροτεχνημάτων αλλά με γνώμονα την έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση  τους…

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου