ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αν το Α.Τ. είχε την δυνατότητα να διαθέτει περιπολία θα είχε αποτραπεί και η απόδραση….. ( Εδώ στα Νότια μας αφήσατε λίγους και ευάλωτους...)

Στα κρίσιμα λεπτά της απόδρασης… οι συνάδελφοι μου δυστυχώς πάλευαν ολομόναχοι για την αποτροπή μιας δυσάρεστης κατάστασης που μόλις είχε συμβεί… 

Και πως άλλωστε θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά, αφού στο Αστυνομικό Τμήμα που υπηρετούν, η εποχούμενη περιπολία είναι είδος προς εξαφάνιση, καθ’ ότι και αυτό το Αστυνομικό Τμήμα, όπως και πολλά ακόμα στην Νοτιοανατολική Αττική, μαστίζεται από το σύνδρομο της «υποστελέχωσης». 

Ένας σκοπός πύλης να εκτελεί παράλληλα καθήκοντα σκοπού κρατητηρίου και ένας Αξιωματικός Υπηρεσίας, ολομόναχος να φέρει σε πέρας όλες τις εκκρεμότητες. 

Άραγε έχουν ευθύνη οι συνάδελφοι μου, για την υπηρεσιακή μοναξιά που τους περιστοιχίζει ; 

Δεν νομίζω…

Είναι δεδομένο πως στην περίπτωση που το Α.Τ είχε την δυνατότητα, να διαθέτει στην βάρδια εποχούμενη περιπολία, θα είχε αποτραπεί μέσω της καταδίωξης και η απόδραση. 

Αλλά πώς να συμβεί αυτό, αφού έχουν απομείνει μια χούφτα συνάδελφοι στα Α.Τ για να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντα τους.

Είναι όσο πότε επιβεβλημένη η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων της Νοτιοανατολικής Αττικής τα οποία γνωρίζουν πρωτόγνωρες συνθήκες υποστελέχωσης. 

Eδω στα Νότια μας αφήσατε λίγους και απροστάτευτους... 

Σε κάθε περίπτωση οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα θωρακίσουν νομικά τους συναδέλφους μας.. 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος 
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου