ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Γραμματέα Δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστου Συνδρεβέλη με βουλευτές για ενημέρωση των ζητημάτων μας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι  του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ, μέλος του Ε.Κ.Α και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α, Χρήστος Συνδρεβέλης μαζί με τον αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γεώργιο ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ επισκέφθηκαν σήμερα τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Οικονόμου Βασίλειο.


Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τον ¨Έλληνα Αστυνομικό όπως το ζήτημα της μη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη μισθολογική αποκατάσταση μας, και το αίτημά μας για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας δείχνοντας πλήρη κατανόηση  και συμπαράσταση για τα  δίκαια αιτήματα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και των άλλων σωμάτων ασφαλείας.


Τέλος τον προσκαλέσαμε να συμμετάσχει στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας για τις 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Σύνταγμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου