ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Έκφραση Συλλυπητηρίων της Ομοσπονδίας μας για την 34χρονη Δημοτική Αστυνομικό

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό της 34χρονης Δημοτικής Αστυνομικού Σταματίνας Νικολάου, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Συνάντηση των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας με τον Γενικό Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας η οποία εκδόθηκε επειτα από συναντηση με τον  Γενικό Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και μέλη του κόμματος στην οποία συζητήθηκαν τα εκκρεμή ζητήματα που αφοράν τους συναδέλφους μας.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις νομικές & συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ

Παραθετουμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά τόσο για τις νομικές όσο και για τις συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες της  σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Συνάντηση της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής σχετικά με την επίσκεψη - ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη για τα προβλήματα των Τμημάτων Τάξης, Ασφαλείας, Τροχαίας και Διαβατηρίων της Νοτιανατολικής Αττικής καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Εργασίες Γενικού Συμβουλίου Π.Ο.ΑΣ.Υ. 11 & 12/07/2016

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας έπειτα από τις  διήμερες εργασίες του Γενικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την 11 και 12/07/2016.

Στην Προϊσταμένη του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας

Παραθέτουμε το Δελτίου Τυπου της Συνδικαλιστικής Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας σχετικά με επίσκεψη στην Προϊσταμένη του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣτΕ: Εμπλοκή στην εφαρμογή των αποφάσεων για τα αναδρομικά - Τι λέει ο δικηγόρος της ΠΟΑΣΥ

Η ανακοίνωση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους μισθούς των στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, αναπτέρωσε τις ελπίδες των στρατιωτικών που περιμένουν να δουν τους μισθούς τους να επιστρέφουν στα επίπεδα του 2012. 

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Θέσεις νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων έτους 2016

Αναδημοσιεύουμε από το site της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων την παρακάτω ενημέρωση.

Ενημέρωση συμμετεχόντων στην αγωγή διεκδίκησης αναδρομικών διαφορών με βάση την υπ’ αριθμ. 2194 απόφαση Σ.τ.Ε., με το δικηγορικό γραφείο Λάγου Γεωργίου

Παραθέτουμε την παρακάτω ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Λάγου Γεωργίου που αφορά τους συμμετέχοντες στην αγωγή διεκδίκησης αναδρομικών διαφορών με βάση την υπ’ αριθμ.  2194 απόφαση Σ.τ.Ε..

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κατάθεση υπομνήματος της Ομοσπονδίας στον αρμόδιο Υπουργό για το δικαίωμα στην απεργία των αστυνομικών

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων συνεχίζοντας τον καθημερινό αγώνα της με αποκλειστικό σκοπό την βελτίωση των συνθηκων και των όρων εργασίας των συναδέλφων μας κατέθεσε, για πρωτη φορά στα αστυνομικά συνδικαλιστικά χρονικά, αίτημα για τροποποίηση του Συντάγματος, ώστε να αρθεί ο απόλυτος περιορισμός του δικαιώματος της απεργίας των Ελλήνων Αστυνομικών. 

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Επείγον! Έκκληση για αιμοπετάλια από αστυνομικό

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. με σήμα προς τις ενώσεις, κάνει γνωστή την άμεση ανάγκη για χορήγηση σε γιο αστυνομικού αιμοπετάλιων, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία.