ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Θα πληρώσουν οι «νέοι» το εφάπαξ των «παλιών» Συνδικαλιστών;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

Ανοιχτή επιστολή των Ομοσπονδιών στον Πρωθυπουργό για την απόφαση του Σ.τ.Ε.

Αθήνα 29 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.201/1/33δ

Αντισυνταγματικό το μπόνους για τα παιδιά πολυτέκνων για καθ' υπέρβαση εισαγωγή στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με δύο αποφάσεις του έκρινε χθες ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος 3966/2011 («νόμος Διαμαντοπούλου») που δίνει μπόνους στα τέκνα των πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για καθ' υπέρβαση εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια...

Σας παραθέτουμε την αποκαλυπτική τοποθέτηση του μέλους της ΑΝ.Α.Σ.Α., Βασιλείου ΑΛΥΜΑΡΑ, στον προσωπικό του λογαριασμο στο “facebook”, σχετικά με το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έρχεται διαγωνισμός της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών.

Mέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών.

Δύο μήνες περάσαν ακόμη περιμένουμε… του Λάζαρου Μαχαιρίδη.

Ο Αστυνομικός και γενικά οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας δίνουν καθημερινά κομμάτι από την ψυχή τους, επιδεικνύοντας υψηλό φρόνιμα, αυταπάρνηση και φιλότιμο, υπηρετώντας και τιμώντας πιστά τον όρκο που έχουν δώσει, πολλές φορές ακόμη και με την ίδια τους τη ζωή.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Προσκλητήριο αγώνα από τις ομοσπονδίες των ενστόλων για τη ΔΕΘ

Με ανακοίνωση που "επιστέφεται" με το σύνθημα " Δεν είμαστε δεδομένοι κανενός! " οι ομοσπονδίες των ενστόλων ζητούν από τους υπηρετούντες να πυκνώσουν τις τάξεις της διαμαρτυρίας στη δάρκεια της διαδήλώσης που θα πραγματοποιηθεί στη δάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ώστε με εμφατικό τρόπο ν' αποσταλεί το μήνυμα της οργής και της δυσαρέσκειας σε μια κυβέρνηση που χτυπά και χαϊδεύει υποτίθεται φιλικά την πλάτη του αστυνομικού, του πυροσβέστη και του λιμενικού, αλλά με το άλλο καταληστεύει το πενιχρό πλέον εισόδημα ενώ δυναμιτίζει με διάφορες αποφάσεις όπως με το ΤΕΑΠΑΣΑ το παρόν και το μέλλον τους.

Μίνι κρίσεις- Μάξι εκπλήξεις: Εκτός ασφάλειας ο Γεωργατζής, αττικάρχης ο Μιχαιρίνας, στην Οικονομική Αστυνομία ο Διαμαντόπουλος, νέος διοικητής ασφάλειας ο Στάθης αλλά από τον Μάρτη

Για λόγους μεταμεσονύχτιου αιφνιδιασμού, παραθέτουμε το κείμενο του Παναγιώτη Σπυρόπουλου από το thetoc για τις μίνι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ που έγιναν μεσάνυχτα και κάτι. Όπως θα διαπιστώσετε, στη συντριπτική πλειοψηφία των νέων δεδομένων επαληθεύεται το bloko.gr, πλην μιας την οποία θεωρούμε σούπερ βόμβα. Αυτή της τοποθέτησης του κ. Γεωργατζή στον κλάδο διοικητικής υποστήριξης και ανθρώπινου δυναμικού.

Τοποθετήσεις Αντιστρατήγων, Υποστρατήγων και Ταξιαρχών της Ελληνικής Αστυνομίας

Έγιναν τελικά και χωρίς εκπλήξεις, οι τοποθετήσεις των ανώτατων Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Αρχηγό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Τσακνάκη Δημήτριο.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Έρχονται κίνητρα για μεταθέσεις αστυνομικών εκτός Αττικής, Πώς και με ποια κριτήρια

Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στον κανονισμό των μεταθέσεων ειδική εγκύκλιος που εξακολουθεί να καταρτίζεται από το αρχηγείο της αστυνομίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, το αργότερο μέχρει το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί στο προσωπικό.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο παρά τις κινητοποιήσεις

Με 50 «ναι» και 47 «όχι» πέρασε από το Θερινό Τμήμα της Βουλής η επίμαχη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που επηρεάζει την επικουρική ασφάλιση και τα εφάπαξ των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα σήμερα στην Αθήνα.

Δεν είμαστε δεδομένοι κανενός - Ψήφισμα διαμαρτυρίας των ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α   Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α Σ 

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Προσκλητήριο αγώνα: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!


Λίγες ώρες πριν την Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  αύριο, Τετάρτη και ώρα 11.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, οι Ομοσπονδίες μας με νέα ανακοίνωση καλούν τους συναδέλφους μας για μαζική και δυναμική συμμετοχή.

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Στη Βουλή τροπολογία για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Τροπολογία, με την οποία επανακαθορίζεται η διάρθρωση των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Παράταση στην προθεσμία για υποβολή του πόθεν έσχες

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 6013/8/14-κι από 30-07-2014 Απόφαση κ.Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστ. του πολίτη, δόθηκε προθεσμία τριών μηνών, για την υποβολή του πόθεν έσχες στο Αστυνομικό προσωπικό, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, δηλαδή έως και την 14-10-2014.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Όλη η αλήθεια για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) με την παρακάτω κοινή ανακοίνωση προσπαθούν να σταματήσουν την εσκεμμένη παραπληροφόρηση σχετικά με ταμεία μας και ενημερώνουν τους συναδέλφους για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προσκλητήριο αγώνα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) με την παρακάτω κοινή ανακοίνωση προσκαλούν όλους τους συναδέλφους μας στην ένστολη κινητοποίησή την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα – Πλ. Κολοκοτρώνη (ώρα 11:00).