ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Y.A.N/A.A. - T.A. N/A ATTIKHΣ : ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Η πολύπαθη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝοτιοΑνατολικής Αττικής και τα Τμήματα Ασφαλείας που εδρεύουν σε αυτήν ήρθαν πάλι στο προσκήνιο λόγω της έλλειψης προσωπικού και κυρίως λόγω των μέτρων – παρέργων τα οποία έχουν επιβληθεί στους εναπομείναντες συναδέλφους που υπηρετούν στις παραπάνω Υπηρεσίες.

    Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι η Υ.Α.Ν/Α.Α. υπολείπεται κατά πολύ της οργανικής της δύναμης. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι το προσωπικό της διατίθεται σε πολλές «έκτακτες υπηρεσίες» εκτός της εδαφικής της αρμοδιότητας με σκοπό να ενισχύσει άλλες αντίστοιχες Υποδιευθύνσεις. Δυστυχώς επίσης, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ελάχιστα λειτουργικά οχήματα για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

     Είναι ψέμα όμως συνάδελφοι ότι στην Υ.Α.Ν/Α.Α. αυξάνεται η εγκληματικότητα. Τα στατιστικά του εξαμήνου που μας πέρασε ήταν βελτιωμένα συγκριτικά με τα προηγούμενα και αυτό οφείλεται στο μεράκι των συναδέλφων που παρά τις παραπάνω εργατοώρες και τα όποια προβλήματα, αβόγκητα προσπαθούν και βγάζουν καλές δουλειές έχοντας μειώσει την εγκληματικότητα στις περιοχές που ζούμε και δουλεύουμε , στα σπίτια μας δηλαδή, γιατί εμείς μένουμε εδώ.

       Ποιά είναι όμως η λύση για αυτήν την κατάσταση; Η ενδυνάμωση των Τ.Α. της Υ.ΑΝ/Α.Α. ή το λουκέτο τους.  Ποίος λοιπόν πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον αυτών των Υπηρεσιών; Ποιος αποφασίζει να τιμωρήσει τους συναδέλφους «κλείνοντας» την Υπηρεσία που Υπηρετούν;  Αυτοί οι συνάδελφοι πρέπει να επιβραβευτούν και όχι φυσικά να τιμωρηθούν. Αυτοί οι συνάδελφοι είναι αυτοί που εργάζονται καθημερινά πέραν του οκταώρου για να νοιώθουμε όλοι εμείς ασφαλείς . Είναι οι συνάδελφοι που αφήνουν πίσω την οικογένεια και τα παιδιά τους για να ενισχύσουν Υπηρεσίες Ασφαλείας ολόκληρης της Γ.Α.Δ.Α.. Είναι οι συνάδελφοι που παραμένουν στην Υπηρεσία τους νυχθημερόν για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο της πάταξης της εγκληματικότητας. Είναι οι συνάδελφοι που με τα κατορθώματα τους μας κάνουν περήφανους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των οκτώ. Είναι οι συνάδελφοι που βάζουν «ρεφενέ» βενζίνη στα προσωπικά τους οχήματα για να κάνουν βραδινή και όχι μόνο περιπολία.  Είναι όλοι αυτοί που υπηρετούν σε όλα τα τοπικά Τμήματα Ασφαλείας και έχουν γίνει αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας που ζουν και υπηρετούν. Είναι όλοι αυτοί που περπατούν με το κεφάλι ψηλά γιατί γνωρίζουν μέσα τους πως έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για τον συμπολίτη τους. Είναι όλοι αυτοί που μπορούν και κοιτούν τον συνάνθρωπο στα μάτια και δεσμεύονται να του βρουν λύση στο πρόβλημα τους. Είναι οι μικροί ήρωες της τοπικής κοινωνίας. Είναι οι Έλληνες Αστυνομικοί που θέλει ο πολίτης στο πλευρό του.

Είμαστε όλοι έμεις.   

       Η Α.Ν/Α.Σ.Α. ζητάει την άμεση ενίσχυση και όχι το «λουκέτο» των Υπηρεσιών της Υ.Α.Ν/Α.Α. η όποια εδώ και χρόνια αποτελεί υπόδειγμα ανάμεσα στις πέντε Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας της Αττικής βάσει της έκτασης της, του δυναμικού της και των πολυάριθμων επιτυχιών της καθώς και την αποφόρτιση της από τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που καταφέρνουν να έχουν σκορπίσει τους συναδέλφους μας σε όλα τα μήκη και πλάτυ  της Αττικής.

ΥΓ. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας , γι αυτό ο θυμόσοφος λαός λέει πως πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου