ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

       
Το μέλος της Α.Ν/Α.Σ.Α. και πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, με προσωπική του επιστολή κάνει έκκληση στους εκλεγμένους βουλευτές της περιφέρειάς μας, για ενίσχυση με προσωπικό στις αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στη Νοτιοανατολική Αττική επιζητώντας την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων που θα έχει ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών και κατ'επέκταση θα αναζωπυρώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες - κατοίκους των εν λόγω περιοχών.
Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή :


                               Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
                                                                                                            25/06/2013
ΠΡΟΣ  :ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

κ. ΒΟΡΙΔΗ Μαυρουδη
κα. ΜΑΡΤΙΝΟΥ Γεωργία
κ. ΒΛΑΧΟ Γεώργιο
κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Αλέξη
κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αθανάσιο
κ. ΠΑΝΤΖΑ Γεώργιο
κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευη
κ. ΧΑΙΚΑΛΗ Παύλο
κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλειο
κ. ΓΚΙΟΚΑ Ιωάννη

ΘΕΜΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ  
               ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ»
Αξιότιμοι  κ/κες Βουλευτές
      Η πληθυσμιακή μετακίνηση πολιτών που συντελείτε τα τελευταία έτη στο Νοτιοανατολικό τμήμα της Αττικής δημιουργεί όλο και περισσότερες ανάγκες για ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό στα αστυνομικά τμήματα, τμήματα ασφάλειας ,τμήματα τροχαίας της παραπάνω περιοχής καθώς επίσης και στην  Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.
      Οι προαναφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που εδρεύουν στην Νοτιοανατολική περιοχή της Αττικής τελούν τα τελευταία έτη σε κατάσταση λειψανδρίας αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει επιτευχθεί η παρούσα δύναμη των αστυνομικών υπηρεσιών να ταυτίζεται με την οργανική.
       Το παραπάνω γεγονός, όπως γίνεται αντιληπτό δημιουργεί «κενά» και δυσχεραίνει την αποτελεσματική αστυνόμευση των περιοχών της περιφέρειας Αττικής με συνέπεια πιθανών να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των  πολιτών της περιοχής, οι όποιοι στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση σας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους
        Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλώ όπως στις μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού εντός Γ.Α.Δ.Α. (εντός Αττικής) που θα λάβουν χωρά κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, συνδράμετε από την πλευράς σας, τις προσπάθειες  που θα καταβάλουμε, έτσι ώστε αιτήσεις μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων με προτίμηση Αστυνομικές υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής να γίνουν καθολικά αποδεκτές  προκειμένου καλυφτούν κατά το μέτρο του δυνατού τα κενά των οργανικών θέσεων στις παραπάνω υπηρεσίες.
     Με εκτίμηση,
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ Α.Ν/Α.Σ.Α (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ)

       Η Α.Ν/Α.Σ.Α. ελπίζει ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου  της περιφέρειάς μας, θα δώσουν την δέουσα προσοχή ούτως ώστε να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην επίλυση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με ενότητα και περίσσιο ζήλο τους αγώνες και τις προσπάθειές της για την ανάδειξη και αποκατάσταση των ανοιχτών ζητημάτων που αφορούν τον συνάδελφο που υπηρετεί σε αυτές τις περιοχές και κατ'επέκταση στον Έλληνα Αστυνομικό .
      Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου